Positief in Perspectief: De weg van Hans naar geluk

Hans van Hezewijk heeft MS en zit in een rolstoel. Hij kan alleen nog zijn linkerarm bewegen en binnenkort is dat zelfs voorbij. Straks wordt hij bedlederig en kan hij niets meer. Daarom geniet hij nu extra van wat hij allemaal nog wel kan. 

 

Hij vindt zichzelf ook totaal niet zielig. Hij geniet enorm van buiten zijn, bridgen, kaarten en hij schrijft zelf zijn eigen boek. Het heet ‘Genieten met beperkingen. Hoe dan? Met de praktische Hans levenshouding.’ Hij schrijft in zijn luchtige e-book over het postief blijven in moeiljke tijden.

 

Hans was een tijdje snel gedeprimeerd en klaagde hij veel, terwijl hij niet zo was. Toen een vriend van hem dat tegen hem zei, besloot hij om het roer om te gooien en vooruit te kijken. Het heeft geen zin om achterom te kijken en hij heeft ervoor gekozen om vanaf dat moment van elke dag iets te maken en om gelukkig te zijn. Hij heeft een boek geschreven over zijn ervaringen en zijn mindset.

 

Genieten met lichamelijke beperkingen? Dat kán! Hoe dan? Met de praktische HANS-levenshouding!
Ontdek het inspirerende verhaal van Hans; op 39-jarige leeftijd kreeg hij de diagnose MS. Nu, twintig jaar later, leeft hij met beperkingen maar zijn positieve mindset en praktische HANS-levenshouding laten hem volop van het leven genieten. In zijn boek “Genieten met lichamelijke beperkingen? Dat kán! Hoe dan? Met de praktische HANS-levenshouding!” vertelt hij zijn verhaal. Heb jij langdurige lichamelijke beperkingen door een ziekte, ongeval of het bij het ouder worden met gebreken? En ben je op zoek naar hoe je het beste van je leven kan maken met beperkingen, dan kun je in dit boek heel veel praktische en mentale handreikingen uit de praktijk vinden. Dit boek biedt niet alleen waardevolle informatie voor mantelzorgers en verpleegkundigen, maar ook voor iedereen die in contact staat met mensen met beperkingen – inclusief bestuurders, politici en andere betrokkenen die indirect met hen te maken hebben.
Download het boek GRATIS via http://www.genietenmetbeperkingen.nl

 

Wil het het hele artikel lezen? Kijk dan op: https://www.ad.nl/zoetermeer/hans-59-heeft-een-ernstige-handicap-en-kan-alleen-een-arm-bewegen-toch-is-hij-gelukkig~a35d2468/