Wijksamenwerkingsverbanden en Themabijeenkomsten: Samen voor een Gezonder Zoetermeer!

De wijksamenwerkingsverbanden en themabijeenkomsten zijn super belangrijke initiatieven die ervoor zorgen dat de gezondheidszorg in Zoetermeer nóg beter wordt. Hier komen zorgprofessionals uit allerlei verschillende vakgebieden samen in de wijken. Samen delen we kennis, stimuleren we samenwerking en werken we aan lokale gezondheidsproblemen. Tijdens de themabijeenkomsten krijgen zorgverleners de kans om meer te leren over specifieke onderwerpen, nieuwe inzichten op te doen en handige vaardigheden te ontwikkelen die ze gelijk kunnen gebruiken in hun werk. Zo zorgen we voor een gezamenlijke aanpak van zorg!

Voor wie zijn de Wijksamenwerkingsverbanden en Themabijeenkomsten?

Jij als zorg- en welzijnsprofessional kunt meedoen aan deze bijeenkomsten.

Wanneer vinden de bijeenkomsten plaats?

De bijeenkomsten zijn maandelijks, dus je hebt regelmatig de kans om mee te doen en bij te dragen aan een gezonder Zoetermeer.

Aanmelden?

De EerstelijnsZorg Zoetermeer en de wijkregisseurs van de gemeente Zoetermeer hebben deze geweldige initiatieven gestart. Ze willen graag dat de zorg en het welzijn in Zoetermeer nog beter worden, en daarom organiseren ze deze bijeenkomsten. Meld je aan bij jouw wijkregisseur of neem contact op met Stichting EerstelijnsZorg Zoetermeer.

Bekijk andere activiteiten

De Expobike van MBO Rijnland

De Expobike van MBO Rijnland Heb jij de Studenten Verpleegkunde van MBO Rijnland al voorbij zien komen op de Expobike? De studenten gaan actief de

De Casuïstiektafels en de GGZ Overlegtafel

De Casuïstiektafels en de GGZ Overlegtafel Deze overleggen zijn belangrijke bijeenkomsten in Zoetermeer. Hier komen zorgprofessionals uit verschillende vakgebieden samen om gezamenlijke zorgplannen te maken