De Casuïstiektafels en de GGZ Overlegtafel

Deze overleggen zijn belangrijke bijeenkomsten in Zoetermeer. Hier komen zorgprofessionals uit verschillende vakgebieden samen om gezamenlijke zorgplannen te maken voor mensen met geestelijke gezondheidsproblemen. We delen onze kennis en coördineren zorg op maat, zodat cliënten de juiste ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het doel is om de toegang tot en de effectiviteit van de zorg te verbeteren, speciaal voor mensen met psychische uitdagingen. De GGZ Overlegtafel speelt een speciale rol in het bieden van passende hulp en stimuleert een samenhangende aanpak in onze gemeenschap om het welzijn van elke inwoner te bevorderen.

Voor wie zijn de Casuïstiektafels en GGZ Overlegtafel?

Jij als zorgprofessional kunt deelnemen aan de Casuïstiektafels en GGZ Overlegtafel als je werkt in de zorgsector.

Wanneer vinden de bijeenkomsten plaats?

De bijeenkomsten zijn doorlopend, wat betekent dat ze regelmatig plaatsvinden en altijd beschikbaar zijn voor zorgprofessionals.

Aanmelden?

De EerstelijnsZorg Zoetermeer is de initiatiefnemer van de Casuïstiektafels en GGZ Overlegtafel. Ze willen graag dat zorgprofessionals samenwerken om de zorg voor inwoners met psychische problemen te verbeteren. Neem contact op met GGZ of EerstelijnsZorg Zoetermeer bij interesse.

Bekijk andere activiteiten