Vitaal Zwemmen in Zoetermeer

Doe mee en ontdek hoe plezierig en gezond zwemmen kan zijn!

Vitaal Zwemmen en Zwemmetie is een initiatief van Stichting het Startblok, gericht op ouderen en mensen met chronische ziektes of beperkingen zoals Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), dementie, artrose, en hart- en vaatziekten. Tijdens deze zwemactiviteiten kunnen deelnemers genieten van een ontspannen en gezonde manier van bewegen. Onder professionele begeleiding kunnen zij banen zwemmen of deelnemen aan speciale bewegingsoefeningen in het water.

Wat is Vitaal Zwemmen en Zwemmentie?

Vitaal Zwemmen en Zwemmetie is een initiatief van Stichting het Startblok, gericht op ouderen en mensen met chronische ziektes of beperkingen (bijvoorbeeld Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), dementie, artrose, en hart- en vaatziekten). Tijdens deze zwemactiviteiten kunnen deelnemers genieten van een ontspannen en gezonde manier van bewegen. Onder professionele begeleiding kunnen zij banen zwemmen of deelnemen aan speciale bewegingsoefeningen in het water.

Voor wie is het?

De zwemactiviteiten zijn speciaal ontwikkeld voor ouderen en mensen met een beperking of bijzondere eigenschap. Ongeacht leeftijd of achtergrond, iedereen is welkom om mee te doen en op een plezierige manier in beweging te blijven. Er is geen medische verwijzing nodig om deel te nemen.

Wanneer en waar?

Vitaal Zwemmen en Zwemmetie vindt iedere vrijdagochtend plaats van 10:00 tot 13:00 uur in het doelgroepenbad van Zwembad de Watergeus, gelegen naast het Silverdome in Zoetermeer.

Wat kost het?

Deelnemers betalen een geringe maandelijkse bijdrage. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de ZoetermeerPas, waarmee je korting krijgt op de deelnamekosten.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over deze activiteiten of je aanmelden? Neem dan contact op met Stichting het Startblok via telefoonnummer 06-12502803 of stuur een e-mail naar info@hetstartblok.com. Bezoek ook de website www.hetstartblok.com voor meer informatie.

Bron foto: Pexels

Bekijk andere activiteiten