Kansrijke start voor een veilige en gezonde start voor alle pasgeborene

Het project ‘Kansrijke Start’ van de gemeente Zoetermeer is een belangrijk initiatief dat ervoor zorgt dat alle pasgeborenen in onze stad een gezonde en veilige start krijgen. Dit programma richt zich op de eerste 1000 dagen van een kindje, vanaf de zwangerschap tot de tweede verjaardag. Dit is een hele belangrijke periode voor de ontwikkeling van een kind. Door samen te werken met zorgverleners zoals huisartsen, verloskundigen en jeugdgezondheidszorg, proberen we ouders de ondersteuning en informatie te geven die ze nodig hebben voor een optimale gezondheid en ontwikkeling van hun kind.

Voor wie is het project 'Kansrijke Start'?

Jij als inwoner van Zoetermeer kunt profiteren van het project ‘Kansrijke Start’ als je een pasgeboren baby hebt of verwacht.

Wanneer vindt het project plaats?

Het project ‘Kansrijke Start’ loopt doorlopend. Dit betekent dat het altijd beschikbaar is voor jou en je kind.

Aanmelden?

De gemeente Zoetermeer is de initiatiefnemer van het project ‘Kansrijke Start’. Ze willen graag dat alle kinderen een goede start krijgen in het leven, en daarom hebben ze dit waardevolle project opgezet. Je kunt meer informatie krijgen via je huisarts, verloskundige of via de gemeente.

Bekijk andere activiteiten

De Expobike van MBO Rijnland

De Expobike van MBO Rijnland Heb jij de Studenten Verpleegkunde van MBO Rijnland al voorbij zien komen op de Expobike? De studenten gaan actief de

Welzijn op Recept

Welzijn op Recept Voel jij je niet zo lekker in je vel zitten, maar geloof je erin dat medicijnen niet de oplossing bieden? In plaats