Mentaal Lokaal Zoetermeer

Mentaal Lokaal Zoetermeer is er voor jou en je mentale gezondheid. Het is een warm initiatief dat zich richt op het verbeteren van hoe jij je voelt. Hier vind je een veilige plek waar je steun, advies en activiteiten kunt krijgen om je beter te voelen. Of je nu behoefte hebt aan iemand die naar je luistert, samen wilt ontspannen tijdens workshops, of vaardigheden wilt leren om beter met stress om te gaan. Dit initiatief brengt mensen samen, vermindert eenzaamheid en maakt onze gemeenschap sterker en veerkrachtiger.

Voor wie is Mentaal Lokaal Zoetermeer?

Jij kunt meedoen aan Mentaal Lokaal Zoetermeer als je in Zoetermeer woont en wel wat steun kunt gebruiken voor je mentale gezondheid.

Wanneer kun je meedoen?

Mentaal Lokaal Zoetermeer is nog in opstart, dus binnenkort kun je meedoen aan de activiteiten! Houd deze site in de gaten

Aanmelden?

Mentaal Lokaal Zoetermeer is een initiatief van Regio Haaglanden. Zij willen graag dat jij je beter voelt en hebben dit mooie project opgezet om daarbij te helpen. Zodra het project start, vermelden wij op de site hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk andere activiteiten

De Expobike van MBO Rijnland

De Expobike van MBO Rijnland Heb jij de Studenten Verpleegkunde van MBO Rijnland al voorbij zien komen op de Expobike? De studenten gaan actief de