De Expobike van MBO Rijnland

Heb jij de Studenten Verpleegkunde van MBO Rijnland al voorbij zien komen op de Expobike? De studenten gaan actief de wijken in met een bakfiets vol met zorgtechnologie. Ze willen jou en andere inwoners, samen met zorgprofessionals, laten zien wat zorgtechnologie inhoudt. De bakfiets is onderdeel van het nieuwe ‘Experimenteerhuis’, een plek in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer waar we samen experimenteren met zorgtechnologie.

Voor wie is de Expobike?

Jij als inwoner en ook zorgprofessionals kunnen de Expobike tegenkomen en ontdekken wat zorgtechnologie te bieden heeft.

Wanneer kun je de Expobike vinden?

Je kunt de Expobike regelmatig tegenkomen, want het initiatief is doorlopend. Houd je ogen open in de wijk!

Wie is de initatiefnemer?

MBO Rijnland is de bedenker van de Expobike en het Experimenteerhuis. Ze willen graag dat iedereen, inclusief jij, meer te weten komt over zorgtechnologie.

Bekijk andere activiteiten

Welzijn op Recept

Welzijn op Recept Voel jij je niet zo lekker in je vel zitten, maar geloof je erin dat medicijnen niet de oplossing bieden? In plaats

Preventie in de Praktijk

Preventie in de Praktijk Project Preventie in de Praktijk richt zich op het ontwikkelen van een eenduidige werkwijze tussen professionals waarbij de hulpvraag van de