Brede activiteiten voor Ouderen, de Bravoweken

De Bravoweken, wat staat voor Brede Activiteiten voor Ouderen, zijn belangrijk voor jou en andere oudere inwoners van Zoetermeer. Tijdens deze weken worden allerlei activiteiten, fitscans en workshops georganiseerd die gericht zijn op gezondheid en veiligheid. Denk aan bewegen, stoppen met roken, omgaan met alcohol, gezonde voeding en ontspanning. Het doel is om jou te helpen een gezonde levensstijl te krijgen. Daarnaast is er speciale aandacht voor valpreventie, omdat dit helpt om je zo lang mogelijk stevig en zelfverzekerd op je voeten te laten staan door het risico op letsel te verkleinen.

Voor wie zijn de Bravoweken en Valpreventie?

Jij kunt meedoen aan de Bravoweken en Valpreventie als je in Zoetermeer woont en wat extra aandacht wilt besteden aan je gezondheid en veiligheid.

Wanneer zijn de Bravoweken en Valpreventie?

De Bravoweken en Valpreventie vinden plaats in maart. Houd de datum in de gaten!

Aanmelden?

De gemeente Zoetermeer is de initiatiefnemer van de Bravoweken en Valpreventie. Ze willen graag dat jij en alle andere inwoners van Zoetermeer gezond en veilig oud worden.

Bekijk andere activiteiten

De Expobike van MBO Rijnland

De Expobike van MBO Rijnland Heb jij de Studenten Verpleegkunde van MBO Rijnland al voorbij zien komen op de Expobike? De studenten gaan actief de

Mentaal Lokaal Zoetermeer

Mentaal Lokaal Zoetermeer Mentaal Lokaal Zoetermeer is er voor jou en je mentale gezondheid. Het is een warm initiatief dat zich richt op het verbeteren